In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Orientalis -

Profetenlaan 4, Nijmegen
Wereldkeuken
Orientalis. Café-Restaurant Orientalis is onderdeel van Museumpark Orientalis. Je kunt gratis het café restarant bezoeken. Onze menukaart bestaat uit een maandmenu (elke maand nieuw) Je kunt á la carte eten, gewoon voor een lunch of voor een kop koffie met overheerlijk orientalis-gebak. Ook voor besloten bijeenkomsten.
Geschiedenis. Een bezoek aan dit unieke wereldrestaurant is meer dan de moeite waard. Het heeft een bijzonder culinair aanbod en een prachtige ligging in de natuur.

Restaurant Orientalis maakt deel uit van Museumpark Orientalis. Een museumpark over de drie grote monotheïstische godsdiensten: Jodendom, Christendom en Islam. Orientalis verwijst naar het werkwoord oriënteren, oriënteren op actuele vraagstukken van de samenleving, en naar de Oriënt (het Midden Oosten). Op eigentijdse wijze kan je hier kennis maken met multiculturaliteit en dialoog. Restaurant Orientalis brengt het oriënteren op culinair niveau in praktijk. Zij serveren vers gemaakte gerechten aan de hand van recepten uit alle delen van de wereld.
Sfeer & interieur. Moderne accommodatie binnen de poorten van Museumpark Orientalis, met een knipoog naar het museale van het Museumpark. Er zijn 90 zitplaatsen en de locatie is uitermate geschikt voor lunchafspraken, diners, buffetten, high tea's, familiefeesten, bruiloften en personeelsbijeenkomsten. Toegang tot Café-Restaurant Orientalis restaurant is ook zonder museumbezoek mogelijk. Voor een besloten bijeenkomst kan je, met groepen vanaf 20 personen, ook buiten de openingstijden van het museumpark reserveren
Keuken & kaart. Wereldkaart. Telkens verrassende gerechten uit alle delen van de wereld. Alle gerechten worden vers klaargemaakt en op bijzondere wijze gepresenteerd. Regelmatige verandering van gerechten van zowel de kleine als de andere gerechten. Speciaal: Orientalis gebak, dat moet u geproefd hebben.
Telefoon: 024- 3226396
Website: http://www.restaurantorientalis.nl

Orientalis, Profetenlaan 4, Nijmegen
dinsdag t/m zondag