In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bar Grill Eetcafé La Montagne -

Utrechtseweg 76, Amersfoort
Vis- en vleesspecialieiten
Bar Grill Eetcafé La Montagne. La Montagne is een gezellig restaurant in het centrum van Amersfoort dat een ruime keuze aan vlees- en visgerechten biedt voor een schappelijke prijs. Dit restaurant staan bekend als een kindvriendelijk restaurant en heeft verrassingen om de kleine gasten geboeid te houden.
Sfeer & interieur. Restaurant La Montagne heeft een ongedwongen sfeer en is gezellig ingericht in de stijl van een bruin café met attributen uit grootmoederstijd. Wij beschikken over 110 zitplaatsen die zo zijn opgesteld dat elke tafel voldoende privacy heeft. Van deze 110 zitplaatsen zijn er 40 in onze gezellige serre. Deze serre is ook uitermate geschikt voor groepen, feesten en partijen.
Telefoon: 033-4651753
Website: http://www.la-montagne.nl

Bar Grill Eetcafé La Montagne, Utrechtseweg 76, Amersfoort
di t/m zo van 16:00 tot 22:00