In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Iedereenkandansen.nl -

Schoutenveld 917, Apeldoorn
Actief
Iedereenkandansen.nl. Hét adres voor salsales, fun workshops en inspirerende privelessen. Zij staan garant voor kwaliteit, sfeer en veel persoonlijke aandacht. Workshops moeten feest zijn, les een avond uit en priveles moet je vérder brengen.
Geschiedenis. De docenten hebben ruime ervaring in de diverse stijlen van salsa, en dansen zoals bv. merengue en bachata. Zo hebben zij jarenlang les gegeven voor Salsa Caliente, een van de oudste salsadanscholen van Nederland gevestigd in Amsterdam. Sinds 2004 noemen zij zich ‘Mixta!’ en zijn zij in Amsterdam begonnen met een eigen dansschool waarbinnen zij hun geheel eigen lesmethodiek toepassen. Een innovatief initiatief waarbij niet zozeer de stijl alswel de techniek van het salsadansen centraal staat. Het concept bleek een groot succes. In 2008 is Mixta! verhuisd van Amsterdam naar Apeldoorn.
Sfeer & interieur. Alles gaat om de plezier van het (samen) dansen. Uiteraard leer je bij ons alle kneepjes van het salsa dansen, maar de avonden moeten bovenal gezellig zijn. Daarom werken wij samen met Van Kinsbergen en Röntgen twee top locaties in het centrum zodat de les ook echt een avondje uit is.
Telefoon: 0614489287
Website: http://www.iedereenkandansen.nl

Iedereenkandansen.nl, Schoutenveld 917, Apeldoorn
Cursussen en workshops op diverse tijden en dagen.