In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Argentijnse Tango Dansen -

Kleine Koppel 40, Amersfoort
Cursus/Seminars
Argentijnse Tango Dansen. Leer nu in een weekend een goede basis van de Argentijnse Tango in Amersfoort. Deze sensuele dans moet je een keer leren. Bij de Turbo Tango Dagen leer je leiden en volgen, enkele mooie bewegingen en leren we je luisteren naar de muziek. Alle informatie en de data van de weekenden vind je terug op de website.
Geschiedenis. Cheek2Cheek, school voor Argentijnse Tango is begonnen in 2002. Al direct kregen zij het verzoek om niet alleen wekelijkse lessen te geven maar ook les te geven voor mensen die niet iedere week de gelegenheid hebben om naar de school te komen. Zo zijn de Turbo Tango Dagen ontstaan.
Sfeer & interieur. Deze weekenden worden gegeven in de Kleurfabriek. DIt is de galerie van kunstschilder Gert van Reenen. Zijn passievolle schilderijen zijn een mooie inspiratiebron voor tangodansers. De ruimte is groot, 200m2 en heeft een fijne bar.
Telefoon: 033-4340351
Website: http://www.cheek2cheek.nl

Argentijnse Tango Dansen, Kleine Koppel 40, Amersfoort
11:00 tot 16:00 uur