In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Stichting Muziek Jaren Zestig -

kon. Wilhelminastraat 50, Gelderland
Stichting Muziek Jaren Zestig. Op Zaterdag 16 juni 2012 vindt in Elst (Gld) het Straatmuzikantenfestival plaats in samenwerking met Sfeerproeven. Er staan verschillende stand met bijzondere producten om te eten en te drinken. Daarbij staan muzikanten om het geheel muzikaal te omlijsten. In een gemoedelijke sfeer wordt u ontvangen door winkeliers en of hobbyisten. De bijzondere producten die ze laten zien en proeven proberen ze meer bekendheid te geven.
Muziek. De straatmuzikanten omlijsten met muziek het geheel. De muziek die wordt gebracht is van verschillende stijlen. Zo zullen er solisten aanwezig zijn en groepen (bands). De muzikanten doen elk jaar weer hun best om om het Straatmuzikantenfestival weer op de kaart te zetten.
Telefoon: o481 375770
Website: http://www.liveinelst.nl

Stichting Muziek Jaren Zestig, kon. Wilhelminastraat 50, Gelderland