In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café Restaurant De Slof -

Vorden, Dorpsstraat 34, Gelderland
Eet café
Café Restaurant De Slof. Café Restaurant De Slof is een uiterst gezellig café, gelegen in het centrum van het sfeervolle achtkastelendorp Vorden. Eetcafé De Slof is voor iedereen toegankelijk en biedt plaats aan ± 100 gasten. Ook op ons zonnige terras kan je heerlijk zitten. Dit alles kent een prachtige sfeer waar zowel de zakenman, de wandelaar, de vakantieganger en de winkelende familie zich zeker thuis voelt. Naast de goede keuken is het zeer goed toeven aan de bar of aan één van onze tafels. Feestje? Iets te vieren? Zakenlunch? Zij denken graag met je mee en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.
Keuken & kaart. Sfeer en kwaliteit zijn voor Café Restaurant De Slof zeker zo belangrijk als voor jou! Kies uit één van de gerechten. De keuken staat bekend om kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
Telefoon: 0575-554020
Website: http://www.deslofvorden.nl

Café Restaurant De Slof, Vorden, Dorpsstraat 34, Gelderland